İSTANBUL / FATİH - Yedikule Anaokulu

Yedikule Anaokulu

Adres
YEDİKULE MAH. HACI EVHADDİN CAD. YEDİKULE İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ A BLOK NO 74/1 FATİH / İSTANBUL
Vizyon
Değerlerimize bağlı bir şekilde öğrencilerimizi bilişim çağına ve her türlü yeniliğe hazır yetişmelerinde yardımcı olacak; yetiştirdiği öğrencilerle diğer anaokullarına rol model olacak bir kurum olmak.
Misyon
Yedikule Anaokulu, okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil öğrencilerimizin anne ve babalarına da günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, ülkemizin en iyi okullarından biri olmayı hedef edinmiştir. Bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinen çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olarak yetişen çocuklar hedefmizdir.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim